Vero Curtains

Onze uitdaging: uw kantoor en uw woning stijlvol aankleden.

Onze uitdaging: uw kantoor en uw woning stijlvol aankleden.

Je bent steeds welkom voor een bezoek en advies op maat, mits afspraak. Of wij komen aan huis wanneer het u past, ook in het weekend.

Wij komen naar u toe in Meise, Londerzeel, Nossegem, Wemmel, Merchtem, Grimbergen, Breendonk, Kapelle-op-den-Bos, Opwijk, Zemst, Vilvoorde, Ramsdonk, Leest, Asse, Puurs, Malderen, Steenhuffel. Ook daarbuiten realiseerden wij reeds mooie projecten.


Onze troeven

assignment_turned_in

Garantie

Bij ons krijg je 2 jaar garantie op alle raamdecoratie. Op de vouwgordijnen krijg je zelfs een uitgebreide garantie van 10 jaar!

check_circle

Vertrouwen

De plaatsing gebeurt door een vast team op het afgesproken tijdstip, altijd in aanwezigheid van de zaakvoerder. Handige Harry in huis? Dan kan u de plaatsing zelf verzorgen.

info_outline

Advies op maat

Bij Vero Curtains krijgt u altijd gepersonaliseerd advies op maat. Wij komen aan huis wanneer het u past, ook 's avonds of in het weekend.

touch_app

Keuze

Uw smaak is onze missie. Wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden, stoffen, houtsoorten en kunststof voor uw raamdecoratie.

priority_high

Trendy

We plaatsen vouwgordijnen op maat en elektrische rolgordijnen in trendy kleuren. U kan bij ons ook terecht voor kleuradvies.

thumb_up

Comfort

Indien gewenst verzorgen wij uw raamdecoratie van de eerste tot de laatste stap, van de opmeting tot de plaatsing door een vakman.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Fotogalerij

Sfeerbeelden

Aut praesentium quia libero eligendi aliquid vitae. Voluptatum et magnam omnis dolores id.

Meer foto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x