De juiste kleur voor jaloezieën

De juiste kleur voor jaloezieën

Houten Jaloezieën zijn ontzettend stijlvol en passen in zo goed als elk interieur, voornamelijk dankzij hun veelzijdigheid. Ga je voor een discrete jaloezie in aluminium of eerder een warme, decoratieve houten jaloezie? Misschien zijn dunne lamellen niet geschikt voor je woonkamer, maar een bredere variant wel?

Eén ding is zeker: als je jaloezieën in de kleur van je vensters kiest, versmelten ze als het ware in je interieur, zeker als je ze in de dag van je raam plaatst. Als je ze dan horizontaal (open) zet, krijg je een heel aangenaam, luchtig gevoel met veel lichtinval en nog steeds voldoende privacy. Een zwarte, donkergrijze of -bruine jaloezie voor een wit raamkozijn (of omgekeerd) zou heel snel ‘verkeerd’ ogen en het stijlvolle karakter van dit type raamdecoratie teniet doen.

Onzeker over de juiste kleur voor je gloednieuwe houten jaloezieën of alu variant? Kijk gewoon even naar de kleur van je vensters! Wil je toch iets extraatje in huis? Denk dan zeker eens aan een likje verf of een leuk interieurstuk voor het upgraden van je ruimte.De juiste kleur voor jaloezieën

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x