Onze uitdaging: het gordijn vinden dat écht bij je past!

Vero Curtains

Onze wens is  jouw kantoor en jouw  woning stijlvol aan te kleden.

Droom jij al jaren van een mooi aangekleed huis en kantoor?

Een knusse thuis waar je tot rust kan komen? Een gezellig kantoor waar je met plezier werkt?

Snuffel dan zeker rond op deze site, of nog beter, geef ons een seintje voor een vrijblijvend bezoek.


Wij komen graag naar je toe in Meise, Londerzeel, Nossegem, Wemmel, Merchtem, Grimbergen, Breendonk, Kapelle-op-den-Bos, Opwijk, Zemst, Vilvoorde, Ramsdonk, Leest, Asse, Puurs, Malderen, Steenhuffel.


Je bent steeds welkom voor een bezoek en advies op maat, mits afspraak. Of wij komen aan huis wanneer het u past, ook in het weekend.

Onze troeven

info_outline

Gordijn advies op maat!

Bij Vero Curtains krijg je persoonlijk advies. Jouw project is onze prioriteit. Wij komen langs wanneer het jou past, ook in het weekend.

touch_app

Keuze

Jouw smaak ontdekken is onze missie. Wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden, stoffen, houtsoorten en kunststof voor je mooiste raamdecoratie.

priority_high

Trendy gordijnen

We plaatsen vouwgordijnen op maat en elektrische rolgordijnen in trendy kleuren. Je kan bij ons ook terecht voor kleuradvies.

thumb_up

Comfort

Indien gewenst verzorgen wij jouw raamdecoratie van de eerste tot de laatste stap, van de opmeting tot de plaatsing door een vakman.

check_circle

Vertrouwen

De plaatsing gebeurt door een vakman op het afgesproken tijdstip, altijd in aanwezigheid van de zaakvoerder. Handige Harry in huis? Dan kan je de plaatsing zelf verzorgen.

assignment_turned_in

Garantie

Bij ons krijg je 2 jaar garantie op alle raamdecoratie. Op de vouwgordijnen krijg je zelfs een uitgebreide garantie van 10 jaar!

{{ quote_text }}

{{ name }}

star
star

The Dos and Don'ts of Hanging Curtains

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x