Getuigenissen

Vero Curtains draagt een persoonlijk contact met haar klanten hoog in het vaandel. Want enkel op die manier kunnen we samen op zoek naar raamdecoratie die écht bij je past.

star
star
star
star
star

Bedankt voor samen met ons mee na te denken voor onze gordijnen. Het was telkens een aangenaam contact en we voelde ons goed geholpen. Achteraf zijn we dan ook blij met jouw persoonlijke service en onze mooie gordijnen. Voor toekomstige projecten zullen we ons terug richten tot jou. Annaline, Meise

Annaline Van Den Bogaert, Wolvertem

star
star
star
star
star

Dank voor de goede zorgen!

Nicolas Cougnon, Wemmel

star
star
star
star
star

Dag Veronique We zijn tevreden met onze nieuwe jaloezieën.

Vincent, Grimbergen

star
star
star
star
star

Graag willen wij u bedanken voor de goede service die u enkele maanden geleden aan ons gaf. U heeft ons goede tips gegeven om onze slaapkamer gezelliger te maken met het mooie, warme gordijn dat u geplaatst heeft. Door in uw showroom nog langs te komen, hebben we samen beslist om een zwarte rail te gebruiken en een moderne plooi bovenaan in het gordijn te maken. Dit bezoek heeft inspirerend gewerkt! In de badkamer heeft u tips gegeven om een moderne look aan het raam te geven. Met de witte jaloezie is dit perfect gelukt. Wij zijn dus tevreden klanten en vertellen dit graag verder!

Veerle Seghers, Nieuwenrode

star
star
star
star
star

In ons appartement te Merchtem hebben we voor de plaatsing van gordijnen contact genomen met de firma Vero Curtains uit Meise. Dit was echt een schot in de roos. Bij ons eerste contact kregen we deskundige uitleg qua mogelijkheden, keuze in stoffen en een correcte prijsofferte. Professionele plaatsing door een ervaren deskundige , die voor alles een oplossing weet. We zijn 100 % tevreden

Wim en Rina De Craen, Merchtem

star
star
star
star
star

Bij het eerste contact met verocurtains had ik meteen het volste vertrouwen en ik heb mij dat achteraf zeker niet beklaagd. De prijs was zeer concurrerend. De levering was zoals afgesproken en de plaatsing was perfect tot in de kleinste details. Ik kan deze firma alleen maar aanraden.

Ludwig D'Haese, Merchtem

format_quote
star
star
star
star
star

Al een tijdje was ik op zoek naar verduistering voor mijn slaapkamer, toen mijn oog viel op een raamfolie van Vero Curtains in Wolvertem centrum. Thuisgekomen heb ik de website opgezocht en inlichtingen gevraagd. Vrij vlug kon mevrouw De Maeyer komen, gaf me professionele uitleg over wat kon en nam de maten op. Er werd gekozen voor een verduisterende plisségordijn. Een vrijblijvende offerte werd opgestuurd, mevrouw de Maeyer kwam een tweede keer opmeten en er werd een datum afgesproken voor de plaatsing. Tot mijn grote vreugde kreeg ik een mailtje dat de plaatsing met enkele weken kon vervroegd worden. Vroeger dan verwacht slaap ik nu als een roos in een verduisterde slaapkamer dankzij de goede en vlotte samenwerking met Veronique De Maeyer. Aan iedereen die raamdecoratie nodig heeft, kan ik absoluut Vero Curtains aanbevelen.

Rikke Van der Veken, Meise-Wolvertem

format_quote
star
star
star
star
star

Veronique hielp ons fantastisch in onze zoektocht voor ons huis in Grimbergen naar het perfect gordijn dat ook kan dienen als beamer-scherm. Voor de andere ramen kozen we voor rustgevende Japanse wanden in dezelfde kleur, de ideale match. Wij zijn alvast super enthousiast! Bedankt Vero Curtains!

Riet Vermeir Familie Cloet, Grimbergen

format_quote
star
star
star
star
star

Wij zijn zeer tevreden over de gehele lijn. Wij hebben vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en muggenramen gekocht en er viel niets op aan te merken. We kregen kwaliteitsvol kleuradvies op maat en de plaatsing was professioneel. Het resultaat past perfect in decoratie van onze woning in Nossegem.

Bas Blockmans Bastiaanimage, Fotograaf, Nossegem

star
star
star
star
star

In 2015 kocht ik een huis in Londerzeel Sint-Jozef. In de slaapkamers heb ik het graag donker om goed te kunnen slapen. Op aanraden van Vero Curtains koos ik voor het Easy clicksysteem met een verduisterend dubbel plissé-gordijn dat schroefloos werd geplaatst. Het duette-gordijn is lichtwerend, isolerend en geluidswerend. Bedankt Veronique voor je uitstekend advies aan huis in Londerzeel!

Gerrit Verlinden, Londerzeel

format_quote
star
star
star
star
star

Als advocaat te Wemmel leg ik zelf steeds de nadruk op planning, communicatie en kennis. Enkel zo kan een juridische geschil succesvol worden afgehandeld. Zo gaat ook Vero Curtains uit Meise te werk. Met haar jarenlange ervaring en kennis heeft Véronique ons perfect kunnen adviseren. Vervolgens wordt er ook nog eens vlot gecommuniceerd en kon alles snel en mooi geplaatst worden. To the point, zoals ik ook graag mijn dossiers behandel.

Eva Vandendriessche, Advocaat Wemmel

format_quote
star
star
star
star
star

Voor onze gerenoveerde woning te Nossegem heeft Vero Curtains gordijnen geïnstalleerd om de kinder- en slaapkamers te verduisteren. Voorafgaand, op een zaterdagochtend, kwam Veronique opmeten en heeft ze een vrijblijvende een offerte gemaakt. Voor de leefkeuken kozen we aluminium jaloezieën die mooi in het frame van het raam op maat gemaakt zijn. Ons huis is nu gezellig aangekleed. Wij bevelen Vero Curtains uit Meise van harte aan!

Lies Wouters, Project Manager Nossegem

format_quote
star
star
star
star
star

Ik leerde Veronique kennen op een netwerk event. Ik bezocht haar woning die ook een showroom is van gordijnen, lamellen, jaloezieën en meer. Bij een bezoek van Veronique aan ons huis in Leuven voelde ze ons goed aan en overtuigde ze ons. Op het afgesproken tijdstip kreeg alles zijn plaats: de vouwgordijnen, de lamellen, de jaloezieën, de vliegenramen en ook nog bevestigingen voor schilderijen. Alles kwam mooi uit tot in de kleinste details. Ik schreeuw het van de daken, voor gordijnen, professioneel, stijlvol, aan een scherpe prijs en met superservice moet je bij Vero Curtains zijn. Maak van mijn thuis gerust jouw showroom in Leuven Veronique, dat verdien je dubbel en dik.

Tinne Delepeleire En Dieter Dehaes Immowonen, Heverlee-Leuven

format_quote
star
star
star
star
star

Ik deed beroep op Vero Curtains voor advies i.v.m. het aankleden van mijn nieuw kantoor en mijn woning te Mechelen. Voor beiden koos ik voor de plaatsing van vouwgordijnen en houten jaloezieën. Voor mijn kantoor zorgde Vero Curtains voor op maat gemaakte houten jaloezieën. Deze filteren de lichtinval en zorgen voor een aangename werkomgeving. Voor mijn woonkamer koos ik witte vouwgordijnen die zorgen voor een knusse en cosy sfeer. Ik combineerde ze met zwarte jaloezieën in de kleur van de ramen.

Anne Smets, Professional Business Coach Mechelen

format_quote
star
star
star
star
star

Wij hadden in onze woonkamer en leefkeuken echt versleten rolgordijnen aan de ramen hangen. We wisten wel dat we iets anders wilden, maar we wisten niet hoe we onze ramen stijlvol zouden aankleden. Via via had ik gehoord van Vero Curtains, raamdecoratie uit Meise. Veronique kwam bij ons ter plaatse in Merchtem, nam de maten en adviseerde ons. Wij kozen voor zwarte houten jaloezieën. Die filteren het licht en als je volledige privacy wenst, dan draai je de lamellen dicht. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. De houten lamellen zijn erg decoratief en geven qua gezelligheid een meerwaarde aan onze woning. De plaatsing gebeurde op het afgesproken tijdstip.

Anja Van Hoeymissen En Stijn Van Lier Stijn Van Lier Catering, Merchtem

format_quote
star
star
star
star
star

In onze nieuwe toonzaal werkte ik al een tijdje met de zon in mijn ogen. Zonnewering, ik wist niet direct waar ik daarvoor terecht kon. Via een aanbeveling kwam ik bij Vero Curtains terecht. Veronique kwam dezelfde week nog opmeten en we hadden een hele leuke babbel. Enkele dagen nadien had ik de offerte al in mijn mailbox. Ik heb niet geaarzeld om de bestelling bij Vero Curtains te plaatsen. Veronique kwam ook mee voor de plaatsing zodat ze zeker was dat alles in orde was. De jaloezieën op maat pasten perfect! Ik kan haar werk alleen maar aanbevelen. Zij is alle vertrouwen waard voor gordijnen op maat!

Ann Moens-De Brucker Moens Natuursteen, Erpe-Mere

Getuigenissen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x