Stock

Koopjes die jou blij kunnen maken!

Op deze pagina vind je raamdecoratie die nieuw is en onmiddellijk beschikbaar . We bieden ze aan een kleine prijs aan. Vind jij iets dat past op jouw raam, aarzel niet en geef ons een seintje om het artikel te reserveren.

Plissé gordijn, top down, bottom up, transparant beige stof

Plissé gordijn, met transparant beige stof met plooien van 2, 5 cm breed. Handmatige bediening : Optrekken dmv hendeltje Alu delen, wit Ral 9001. Aan de prijs van 100€, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Rolgordijn, transparant doek, ingestikte onderlat

Rolgordijn met oprolbuis van 4 cm, witte afdekkappen, off white doek. Handmatige bediening: optrekken dmv witte bolletjesketting. Aan de prijs van 100€, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Jaloezieën met mat zwarte aluminium lamellen

Jaloezieën, met mat zwarte aluminium lamellen van 2, 5 cm breed. Handmatige bediening : optrekken dmv touwtjes, kantelen dmv zwart staafje. Mat zwarte bovenbak. Aan de prijs van 100€, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Jaloezieën met witte aluminium lamellen van 2,5 cm

Jaloezieën, met witte aluminium lamellen van 2, 5 cm breed. Kleur RAl 9001 Handmatige bediening: optrekken dmv touwtjes, kantelen dmv plexi staafje. Aan de prijs van 100€, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Jaloezieën met mat zwarte aluminium lamellen van 2,5 cm

Jaloezieën, met mat zwarte aluminium lamellen van 2,5 cm breed. Handmatige bediening: optrekken dmv touwtjes, kantelen dmv plexi staafje. Aan de prijs van 100€, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Jaloezieën met aluminiumkleurige lamellen

Jaloezieën, met aluminium lamellen van 2,5 cm breed. Handmatige bediening Rechts, 30 cm hoog: optrekken dmv touwtjes, kantelen dmv plexi staafje. Aan de prijs van 50€, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Jaloezieën met witte houten lamellen van 5 cm

Jaloezieën, met witte houten lamellen van 5 cm breed. Handmatige bediening: optrekken en kantelen dmv touwtjes. Aan de prijs van 300€ per stuk, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer

Jaloezieën met witte kunststof lamellen van 5 cm

Jaloezieën, met kunststof lamellen van 5 cm breed. Handmatige bediening: optrekken en kantelen dmv touwtjes. Aan de prijs van 100€ per stuk, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

Lees meer
Stock

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x