Over ons

Over ons

Bij Vero Curtains in Meise begeleiden we je graag in je zoektocht naar de ideale raamdecoratie of gordijn voor je woning of kantoor. Omdat de keuze voor de juiste aankleding van een ruimte afhankelijk is van een type raam, ruimtelijke indeling en hoeveelheid lichtinval, komen we graag ter plaatse voor persoonlijk advies.

Kies je voor een zijdelings openschuivend gordijn op maat met een “wave” (plooi) of eerder met een dubbele Vlaamse plooi? Ga je voor een aluminium jaloezie, een houten jaloezie of toch maar voor een verticale lamel, een rolgordijn, een vouwgordijn of misschien zelfs een plissé gordijn …

Goede gordijnen zijn meer dan enkel een stukje stof:
Het perfecte compromis tussen functie, esthetiek en prijs!


In de live@home showroom kan je alle soorten gordijnen op maat en rolgordijnen in een live omgeving bezichtigen. Graag een seintje voor je langskomt.

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust!

De plaatsing gebeurt door een vakman . Zelf ben ik, Véronique, steeds aanwezig bij het plaatsen van uw gordijnen op maat. Handige Harry in huis? Dan kan je de plaatsing zelf verzorgen.

Hartelijke groeten, Veronique De Maeyer

 


7 Jaar Vero Curtains

 Veel leesplezier, en vooral: BEDANKT!

 


Toen ik 20 jaar was, kwam er tijdens een oriënteringsproef op school aan het licht dat ik de geknipte persoon was om zelfstandig te gaan ondernemen. Daar sta je dan als jonge vrouw met een hoop vragen en een pak minder antwoorden. Zoals velen ging ik uiteindelijk onder een bediendestatuut aan de slag, als commerciële kracht in een speciaalzaak voor kantoorinrichting. Ik raakte snel gewend aan de veiligheid van een vast inkomen en voor de stap naar een zelfstandig statuut was ik niet klaar. 

De switch naar een andere werkgever vreesde ik dan weer niet, hoewel dat toen niet de juiste keuze bleek te zijn. Nu kijk ik er heel anders naar: een ontslag resulteerde in twee jaar intens genieten van fulltime moederschap. Hemels! Daarna ging ik opnieuw aan de slag, dit keer in een deeltijdse functie in een gordijnenbedrijf in Vilvoorde. De perfecte balans tussen werk en gezin. Maar opnieuw rolde ik in het vaste werkstramien en kreeg het gevoel van veiligheid de bovenhand. 

Toch borrelde het nog steeds om zelf iets te gaan doen. Dat gevoel was eigenlijk nooit echt weg geweest. Na 17 jaar huwelijk ben ik gescheiden van mijn echtgenoot, na 12 jaar loondienst bij mijn toenmalige werkgever ontslagen. En… vreemd genoeg leken de puzzelstukjes mooi in elkaar te vallen. Het was “now or never”! Met mijn ontslagpremie richtte ik mijn eigen zaak op en mijn woning in als showroom; een beslissing waar ik tot op heden met een glimlach op terugblik. 

Intussen ontvang ik reeds zeven jaar mensen zoals jij bij me thuis om de kracht van raamdecoratie, gordijnen op maat – rust, comfort en zelfs een streepje geluk – in een natuurlijke setting te ontdekken. En daar word ik tot op vandaag de dag nog steeds, en telkens weer, erg blij van! 


Bedankt! 

Hartelijke groeten, VéroniqueOver ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x