5Y Vero

5Y Vero

Een groot en gezellig feest zal het in dit corona-tijdperk helaas niet worden, maar dat neemt niet weg dat Vero Curtains deze maand exact vijf jaar bestaat. En omdat je als klant, contact of vriend(in) ongetwijfeld een rol hebt gespeeld in mijn ondernemerschap, op welke manier dan ook, deel ik even mijn persoonlijk verhaal met jou. En uiteraard doe ik voor deze gelegenheid graag een extraatje voor zij die mijn pad de voorbije jaren zijn gekruist. Veel leesplezier, en vooral: BEDANKT!

 


Toen ik 20 jaar was, kwam er tijdens een oriënteringsproef op school aan het licht dat ik de geknipte persoon was om zelfstandig te gaan ondernemen. Daar sta je dan als jonge vrouw met een hoop vragen en een pak minder antwoorden. Zoals velen ging ik uiteindelijk onder een bediendestatuut aan de slag, als commerciële kracht in een speciaalzaak voor kantoorinrichting. Ik raakte snel gewend aan de veiligheid van een vast inkomen en voor de stap naar een zelfstandig statuut was ik niet klaar. 

De switch naar een andere werkgever vreesde ik dan weer niet, hoewel dat toen niet de juiste keuze bleek te zijn. Nu kijk ik er heel anders naar: een ontslag resulteerde in twee jaar intens genieten van fulltime moederschap. Hemels! Daarna ging ik opnieuw aan de slag, dit keer in een deeltijdse functie in een gordijnenbedrijf in Vilvoorde. De perfecte balans tussen werk en gezin. Maar opnieuw rolde ik in het vaste werkstramien en kreeg het gevoel van veiligheid de bovenhand. 

Toch borrelde het nog steeds om zelf iets te gaan doen. Dat gevoel was eigenlijk nooit echt weg geweest. Na 17 jaar huwelijk ben ik gescheiden van mijn echtgenoot, na 12 jaar loondienst bij mijn toenmalige werkgever ontslagen. En… vreemd genoeg leken de puzzelstukjes mooi in elkaar te vallen. Het was “now or never”! Met mijn ontslagpremie richtte ik mijn eigen zaak op en mijn woning in als showroom; een beslissing waar ik tot op heden met een glimlach op terugblik. 

Intussen ontvang ik reeds vijf jaar mensen zoals jij bij me thuis om de kracht van raamdecoratie – rust, comfort en zelfs een streepje geluk – in een natuurlijke setting te ontdekken. En daar word ik tot op vandaag de dag nog steeds, en telkens weer, erg blij van! 

Doe hier  een offerteaanvraag .

Bedankt! 

Hartelijke groeten, Véronique


5Y Vero

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x