Gordijnen in velours

Gordijnen in velours

Hoewel velours een Oosterse oorsprong kent, werd het snel door de Europese adel ontdekt en in het interieur gebruikt voor haar luxueuze, vorstelijke uitstraling. Je vond (vindt) het ook vaak terug in kerken, dewelke doorheen de geschiedenis ‘het huis van God’ graag rijkelijk versierden om enerzijds afstand te doen van eigen bezit en anderzijds als verwijzing naar hemelse schoonheid.

Velours is (nog steeds) aan haar opmars bezig en dat is eigenlijk geen verrassing; de voorbije jaren vinden we steeds meer klassieke elementen in moderne huizen terug, of omgekeerd, moderne elementen in klassieke huizen. Deze stof creëert een zekere vorm van elegantie waar veel mensen naar op zoek zijn – zonder dat het interieur té chique hoeft te worden.

Wil je het zachte, elegante karakter van velours niet alleen zien maar ook echt voelen? Laat dan niet alleen je gordijnen in deze stof maken, maar kies ook voor bijpassende kussens. Bij Vero Curtains kan je ze volledig op elkaar afstemmen!Gordijnen in velours

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x