Producten

Versus gordijn, het wavegordijn dat ook verduistert

Wie op zoek is naar een flexibel gordijn dat in een handomdraai de lichtinval en privacy in een ruimte beïnvloedt, kiest voor een Versus gordijn.

Lees meer

Gordijnen, zijdelings openschuivend

Zijdelings openschuivende gordijnen of overgordijnen kleden de ruimte aan. Wens je een confectie met dubbele Vlaamse plooi, enkele plooi of 'wave'? We staan je graag bij in de zoektocht naar het juiste gordijn met bijpassende afwerking. Wat is jouw stijl? Lees snel verder!

Lees meer

Rolgordijnen

Een rolgordijn of duo-rolgordijn is verduisterend of transparant maar altijd strak. Ideaal om de lichtinval te regelen. Een duo rolgordijn filtert het licht.

Lees meer

Vouwgordijnen of Amerikaanse stores

Vouwgordijnen kleden je ramen stijlvol aan. Je kan bij ons terecht voor vouwgordijnen met een onberispelijke confectie in een breed pallet aan kleuren, steeds op maat gemaakt, elektrisch of manueel. Al onze vouwgordijnen zijn 100% Belgisch. Wat is jouw stijl? Lees snel verder.

Lees meer

Plissé, dubbele plissé en Easyclick

Een plissé gordijn is verfijnd en plaatsbesparend. Het kan het midden van het raam bedekken, zo geniet je van alle nodige privacy en tegelijkertijd van 100% lichtinval boven en onder het gordijn.

Lees meer

Jaloezieën met houten of aluminium lamellen

Een jaloezie is plaatsbesparend dankzij de strakke vormgeving. Ze worden steeds op maat gemaakt. Je kan kiezen tussen een discreet ontwerp in aluminium of een uitermate decoratief en warm ontwerp in hout, elektrisch of manueel aangestuurd.

Lees meer

Verticale lamellen of drapes

Verticale lamellen zijn decoratief en zonwerend en zijn ideaal voor grote ramen. We maken ze steeds op maat, na advies aan huis! We bieden verticale lamellengordijnen aan in 52mm-89mm-127mm-250mm.

Lees meer

Japanse wanden

Japanse wanden zijn steeds strak. Een beperkte railhoogte zorgt voor veelzijdig gebruik. Je krijgt gepersonaliseerd advies om de juiste breedte van de panelen te bepalen. Alle panelen worden op maat gemaakt naar de kleur en afwerking van jouw keuze.

Lees meer

Vliegendeuren

Vliegendeuren zijn een perfecte aanvulling op je vliegenramen. Schuif- of draaideuren, op maat gemaakt in de kleur van je schrijnwerk. Geen vieze vliegen meer in huis. Dat is hygiënisch en verhoogt je levenskwalitiet.

Lees meer

Vliegenramen

Haal de lucht naar binnen maar hou de insecten buiten. Verbeter je wooncomfort dankzij vliegenramen van Feneko! Het elegante aluminium kader wordt in de kleur van je ramen gelakt. 100% Belgisch!

Lees meer

Houten wandbekleding

De houten wand, kleed je woning aan met een stukje natuur. Resthout, boomschors of kokosnoot. Eco-vriendelijk, natuurlijk en trendy.

Lees meer

Squid

Squid is een Belgische innovatie! Het kleefgordijn wordt zoals kaftpapier op je raam gekleefd en is dus een schroefloze oplossing. Squid voorkomt inkijk, verlaagt de temperatuur en kleed een raam aan.

Lees meer

Shutters of houten binnenluiken

Ontdek de houten shutters. Ze passen perfect binnen de botanische trend. Shutters worden steeds op maat gemaakt en zorgen voor een exclusieve sfeer in het hele huis. Shutters hebben een luxueuze uitstraling en kleden uw interieur met een extra gezellige toets aan.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x