Producten

Fusion stof

Rijkelijke stof en voering versmelten met elkaar. Made in Belgium .

Lees meer

Vocht afstotende gordijnen

Vlekken zijn verleden tijd dankzij WET.

Lees meer

Illusion

Mooi compromis tussen de warmte van een gordijn en de functionaliteit van een verticaal lamellengordijn.

Lees meer

Gordijn voor buitengebruik

Een gordijn als sfeermaker in jouw pergola of pool house ?

Lees meer

Idyllic walls

Met deze stoffen Wandbekleding, pimp je een ruimte tot een zachte cocon.

Lees meer

Easy click, raamdecoratie zonder schroeven

Easy click Schroefloze raamdecoratie, bevestigd met een magneetband op het raamkader.

Lees meer

Versus, het privacy gordijn met verticale lamellen

Verticale lamellen, lamellengordijn, in-between, licht filteren, plaatsbesparend

Lees meer

Gordijnen, zijdelings openschuivend

Gordijnen met dubbele, Vlaamse of enkele plooi, of 'wave'? Met een geblindzoomde zoom of een looddraad? Ruime keuze aan stoffen . Made in Belgium

Lees meer

Rolgordijnen, verduisterend of doorzichtig

Een rolgordijn is strak en ideaal om de lichtinval te regelen.

Lees meer

Vouwgordijnen , Amerikaanse stores of optrekgordijnen

Vouwgordijnen met een onberispelijke confectie made in Belgium. Dankzij een breed pallet aan stoffen en kleuren, passen ze binnen elke woonstijl. Made in Belgium!

Lees meer

Plisse gordijn , Duette® gordijn

Een plisse gordijn is verfijnd en plaatsbesparend. Dankzij de top down optie, kan het plisse gordijn, het midden van het raam bedekken, zo geniet je van alle nodige privacy en tegelijkertijd van 100% lichtinval . Easy click is een schroefloze raamdecoratie dat bovendien verduisterend is.

Lees meer

Houten jaloezie of alu jaloezie

Een horizontale jaloezie is plaatsbesparend . De bovenbak en de horizontale latjes zijn slechts 2.5 cm diep . Je kan kiezen tussen een discreet ontwerp in aluminium of een uitermate decoratief en warm ontwerp in hout. De bediening is handmatig of kan elektrisch aangestuurd worden. Mooi op maat.

Lees meer

Verticale lamellen, drapes of verticale jaloezie

Verticale lamellen zijn decoratief, ze laten toe om het licht te filteren. Ze kunnen zonwerend of verduisterend zijn. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor grote ramen. We maken ze steeds op maat, na advies aan huis! We bieden verticale lamellengordijnen aan in 4 afmetingen, 52mm-89mm-127mm-250mm.

Lees meer

Japanse wanden

Japanse wanden zijn steeds strak. Een beperkte railhoogte zorgt voor veelzijdig gebruik. Je krijgt gepersonaliseerd advies om de juiste breedte van de panelen te bepalen. Alle panelen worden op maat gemaakt naar de kleur en afwerking van jouw keuze.

Lees meer

Vliegendeuren

Vliegendeuren zijn een perfecte aanvulling op je vliegenramen. Schuif- of draaideuren, op maat gemaakt in de kleur van je schrijnwerk. Geen vieze vliegen meer in huis. Dat is hygiënisch en verhoogt je levenskwalitiet.

Lees meer

Vliegenramen

Haal de lucht naar binnen maar hou de insecten buiten. Verbeter je wooncomfort dankzij vliegenramen van Feneko! Het elegante aluminium kader wordt in de kleur van je ramen gelakt. 100% Belgisch!

Lees meer

Houten wandbekleding

De houten wand, kleed je woning aan met een stukje natuur. Resthout, boomschors of kokosnoot. Eco-vriendelijk, natuurlijk en trendy.

Lees meer

Squid

Squid is een Belgische innovatie! Het kleefgordijn wordt zoals kaftpapier op je raam gekleefd en is dus een schroefloze oplossing. Squid voorkomt inkijk, verlaagt de temperatuur en kleed een raam aan.

Lees meer

Shutters of houten binnenluiken

Ontdek de houten shutters. Ze passen perfect binnen de botanische trend. Shutters worden steeds op maat gemaakt en zorgen voor een exclusieve sfeer in het hele huis. Shutters hebben een luxueuze uitstraling en kleden uw interieur met een extra gezellige toets aan.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x