Producten

Easy click, raamdecoratie zonder schroeven

Easy click Schroefloze raamdecoratie, bevestigd met een magneetband op het raamkader.

Lees meer

Versus, het privacy gordijn in combinatie met verticale lamellen

Wie op zoek is naar een flexibel gordijn dat in een handomdraai de lichtinval en privacy in een ruimte beïnvloedt, kiest voor een Versus gordijn. Dankzij de combinatie van verticale lamellen en gordijn, de ideale oplossing. Het gordijn kan een linnen gordijn zijn, weliswaar met de voordelen van PES.

Lees meer

Gordijnen, zijdelings openschuivend

Zijdelings openschuivende gordijnen of overgordijnen kleden de ruimte aan. Wens je een confectie met dubbele Vlaamse plooi, enkele plooi of 'wave'? We staan je graag bij in de zoektocht naar het juiste gordijn met bijpassende afwerking. Wat is jouw stijl? Lees snel verder!

Lees meer

Rolgordijnen, verduisterend rolgordijn of doorzichtig rolgordijn

Een rolgordijn of duo-rolgordijn is verduisterend of transparant maar altijd strak. Een transparant rolgordijn is ideaal om de lichtinval te regelen. Een verduisterend rolgordijn zal een slaapkamer donker maken. Een zonwerend rolgordijn zal de warmte buiten houden maar nog steeds doorzichtig zijn.

Lees meer

Vouwgordijnen , Amerikaanse stores of optrekgordijnen

Vouwgordijnen of optrekgordijnen bedien je met een bolletjesketting. Ze kleden je ramen stijlvol aan. Je kan bij ons terecht voor vouwgordijnen met een onberispelijke confectie. Al onze vouwgordijnen zijn 100% Belgisch. Wat is jouw stijl? Lees snel verder.

Lees meer

Plisse gordijn , Duette® gordijn

Een plisse gordijn is verfijnd en plaatsbesparend. Dankzij de top down optie, kan het plisse gordijn, het midden van het raam bedekken, zo geniet je van alle nodige privacy en tegelijkertijd van 100% lichtinval . Easy click is een schroefloze raamdecoratie dat bovendien verduisterend is.

Lees meer

Houten jaloezie of alu jaloezie

Een horizontale jaloezie is plaatsbesparend . De bovenbak en de horizontale latjes zijn slechts 2.5 cm diep . Je kan kiezen tussen een discreet ontwerp in aluminium of een uitermate decoratief en warm ontwerp in hout. De bediening is handmatig of kan elektrisch aangestuurd worden. Mooi op maat.

Lees meer

Verticale lamellen, drapes of verticale jaloezie

Verticale lamellen zijn decoratief, ze laten toe om het licht te filteren. Ze kunnen zonwerend of verduisterend zijn. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor grote ramen. We maken ze steeds op maat, na advies aan huis! We bieden verticale lamellengordijnen aan in 4 afmetingen, 52mm-89mm-127mm-250mm.

Lees meer

Japanse wanden

Japanse wanden zijn steeds strak. Een beperkte railhoogte zorgt voor veelzijdig gebruik. Je krijgt gepersonaliseerd advies om de juiste breedte van de panelen te bepalen. Alle panelen worden op maat gemaakt naar de kleur en afwerking van jouw keuze.

Lees meer

Vliegendeuren

Vliegendeuren zijn een perfecte aanvulling op je vliegenramen. Schuif- of draaideuren, op maat gemaakt in de kleur van je schrijnwerk. Geen vieze vliegen meer in huis. Dat is hygiënisch en verhoogt je levenskwalitiet.

Lees meer

Vliegenramen

Haal de lucht naar binnen maar hou de insecten buiten. Verbeter je wooncomfort dankzij vliegenramen van Feneko! Het elegante aluminium kader wordt in de kleur van je ramen gelakt. 100% Belgisch!

Lees meer

Houten wandbekleding

De houten wand, kleed je woning aan met een stukje natuur. Resthout, boomschors of kokosnoot. Eco-vriendelijk, natuurlijk en trendy.

Lees meer

Squid

Squid is een Belgische innovatie! Het kleefgordijn wordt zoals kaftpapier op je raam gekleefd en is dus een schroefloze oplossing. Squid voorkomt inkijk, verlaagt de temperatuur en kleed een raam aan.

Lees meer

Shutters of houten binnenluiken

Ontdek de houten shutters. Ze passen perfect binnen de botanische trend. Shutters worden steeds op maat gemaakt en zorgen voor een exclusieve sfeer in het hele huis. Shutters hebben een luxueuze uitstraling en kleden uw interieur met een extra gezellige toets aan.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x