Inspiratie zondag 21/11

Inspiratie zondag 21/11

Een warm geschenk in een sfeervol interieur

Opendeurdag 21/11 – 10% Korting bij Marie-Julliette en Vero Curtains

Welkom, winter

We hebben de de klok alweer een uurtje terug gedraaid en dat is doorgaans het startschot van de donkerste periode van het jaar. Bij Vero Curtains steken we de kaarsjes en sfeerlampjes gewoon een uurtje vroeger aan. Stiekem kijken we zelfs een beetje uit naar een tijd van heerlijk thuis vertoeven, van een warme kop thee bij een goed boek of gezellig dineren met vrienden en familie terwijl de regen en de wind voor wat achtergrondmuziek zorgen. En we weten uit goede bron dat ook Marie-Juliette uit Grimbergen fan is van een knus en sfeervol interieur. 


Inspiratie-opendeurdag op 21/11


Omdat we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel dragen en we beide kiezen voor luxueuze en duurzame producten, nodigen we je graag uit op onze inspiratiezondag in de nieuwe winkel van Marie-Julliette! 


Wat mag je verwachten?


We verwelkomen je graag met een glaasje bubbels en een assortiment van verfijnde hapjes van bij ‘La Cuisine De Caroline’ uit Grimbergen en laten je kennismaken met onze complementaire producten.  

Het slaapcomfort van onze bedden van Nilson en het bedlinnen van Mirabel Slabinck geven je een ervaring van een nacht in een luxueuze hotelsuite. Het badlinnen van onder andere Missoni Home en Abyss Habidecor laat je wegdromen zoals een weekendje wellness. Met het tijdloze servies van Rosenthal smaakt elk gerecht als een dinner bij The Jane in Antwerpen. Tot slot zorgt de raamdecoratie van Vero Curtains en het interieur van Saba en Magis voor de juiste sfeer bij een avondje op de bank.  


Je geniet de dag zelf bovendien van 10% korting op het volledige aanbod – van meubels, slaapcomfort, bed- en badlinnen tot geurkaarsen en -stokjes, servies en raamdecoratie van de bovenste plank – en krijgt bij een aankoop nog een leuke verrassing mee.


Praktische info


De winkel zal die zondag uitzonderlijk geopend zijn van 11 tot 18 uur. 

Het zou fijn zijn als je je komst even bevestigt via ons Facebook Event. Je bent doorheen de hele dag van harte welkom. Parkeren kan op de kleine parking in de Hogesteenweg of in de Rijkenhoekstraat. Bij drukte is de parking van het Prinsenbos ook een prima alternatief.Inspiratie zondag 21/11

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x