Houten jaloezie of alu jaloezie

Houten jaloezie of alu jaloezie

Een jaloezie is plaats besparend dankzij de strakke vormgeving. De bovenbak  en de horizontale latjes zijn slechts  2.5 cm diep. De jaloezie wordt  steeds op maat gemaakt. Om de opening van een raam niet in het gedrang te brengen kan ze bevestigd worden op, en tussen de glaslatten van het raam.

Je kan kiezen tussen een discrete aluminium  jaloezie  of een uitermate decoratieve en warme houten jaloezie. Houten jaloezieën, en alu jaloezieën, zijn in meer dan 50 verschillende kleuren beschikbaar. Zwarte houten jaloezieën zijn erg in trek.

De bediening gebeurt elektrisch of handmatig. Je kan de jaloezie zodanig kantelen dat je nog zicht hebt naar buiten, maar dat er geen inkijk is. Als je de jaloezie volledig dicht draait kan niemand meer binnen kijken. Het product dat privacy verschaft en toch decoratief is.

Wij leveren jaloezieën tot 700 cm lengte, weliswaar met een motor.

Heb je nog een vraag, over horizontale houten jaloezieën of horizontale aluminium jaloezieën, twijfel je tussen zwarte houten jaloezieën of aluminium jaloezieën? Wil je extra inspiratie opdoen of wens je een offerte aan te vragen voor jouw project? Neem dan zeker contact op voor een afspraak in onze live@home showroom of rechtstreeks bij jou thuis!

Houten jaloezie of alu jaloezie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x