Shutters of houten binnenluiken

Shutters of houten binnenluiken

Ontdek de houten shutters. Shutters , of houten binnenluiken, komen overgewaaid uit de USA. Daar worden ze 'plantation shutters' genoemd. 

Ze passen perfect binnen de botanische trend. Shutters worden steeds op maat gemaakt en zorgen voor een exclusieve sfeer in het hele huis. Houten binnenluiken, hebben een luxueuze uitstraling en kleden uw interieur met een extra gezellige toets aan. 

Shutters bestaan in hout of in kunststof. Houten shutters hebben een isolerende functie: in de zomer houden ze de warmte buiten, en in de winter andersom. Goed voor het milieu en voor jouw energierekening!

Heb je nog een vraag, wil je extra inspiratie opdoen of wens je een offerte aan te vragen voor jouw project? Neem dan zeker contact op voor een afspraak in onze live@home shoowroom of rechtstreeks bij jou thuis!


5 uitstekende redenen om in Meise te kiezen voor shutters :


*Shutters zijn een juweel voor je raam.

*Geschikt voor ramen met speciale vormen

*Beschikbaar in 31 kleuren en 11 houtsoorten

*Energiebesparend

*Shutters zijn een upgrade voor je woningBij Vero Curtains in Meise,  is jouw project onze prioriteit.

Wij vertalen jouw wensen naar de raamdecoratie die écht bij je past.

Maak een afspraak voor de start van jouw droom!


Shutters, of houten binnenluiken komen overgewaaid uit Louisiana. Daar worden ze ‘plantation shutters’ genoemd. Ze passen perfect binnen de botanische sfeer en de Long Island stijl. Ze bestaan in hout of in kunststof en worden steeds op maat gemaakt. Shutters zorgen voor een exclusieve sfeer in het hele huis. Houten shutters hebben een isolerende functie: in de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter andersom.
Shutters of houten binnenluiken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x