Versus, het privacy gordijn  met verticale lamellen

Versus, het privacy gordijn met verticale lamellenIn-between wavegordijnen waarin verborgen lichtdichte verticale lamellen verwerkt zijn. Het ideale stuk raamdecoratie om lichtinval eenvoudig te bepalen.


Wie op zoek is naar een flexibel gordijn dat in een handomdraai de lichtinval en privacy in een ruimte beïnvloedt, kiest voor een Versus gordijn.

Daar waar je een verduisterend wavegordijn open of dicht moet schuiven voor het gewenste effect, heb je met een doorschijnend Versus gordijn je privacy volledig zelf in de hand. Dankzij de verticale, lichtdichte verticale lamellen die erin verwerkt zijn, kan je een ruimte volledig naar wens belichten, wat deze raamdecoratie zeer geschikt maakt voor kantoor- en praktijkruimtes.

Het gordijn bestaat in verschillende uitvoeringen, linnen, katoen of vintage weving, allen vermengd met PES. Leuk om te weten: ze kunnen allemaal thuis gewassen worden (30┬░).

Heb je nog een vraag, wil je extra inspiratie opdoen of wens je een offerte aan te vragen voor jouw project? Neem dan zeker contact op voor een afspraak in onze live@home showroom of rechtstreeks bij jou thuis!


Versus, het privacy gordijn  met verticale lamellen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x