Verticale lamellen, drapes of verticale jaloezie

Verticale lamellen, drapes of verticale jaloezie

Verticale lamellen zijn decoratief, ze laten toe om het licht te filteren. Ze kunnen zonwerend  of verduisterend zijn.  Verticale jaloezie├źn zijn ideaal voor grote ramen. We maken ze steeds op maat, na advies aan huis! We bieden verticale lamellengordijnen aan in 4 afmetingen, 52mm-89mm-127mm-250mm.

Heb jij verticale lamellen nodig voor een openbare ruimte? Er is een uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, ook brandvertragende stoffen zitten in de collectie. Zoek je een M1 lamel, geef ons dan zeker een seintje.

De Verticale lamellen passen perfect binnen een strakke woning met grote glaspartijen. Je kan ze kantelen om de lichtinval te filteren, maar je kan ze ook wegschuiven met als voordeel, het  volledige zicht naar buiten. De verticale lamellen van 127 mm nemen maar 10 cm plaats per lopende meter lamel. Dus een heel klein pakketje. Bovendien bepaal je zelf of je de opening naar links, naar rechts of in het midden wenst.

Het onder gewichtje heeft bij ons geen ketting. Dat is esthetisch een grote meerwaarde.

Heb je nog een vraag over verticale lamellen, wil je extra inspiratie opdoen of wens je een offerte aan te vragen voor jouw project? Neem dan zeker contact op voor een afspraak in onze live@home showroom of rechtstreeks bij jou thuis!

Twijfel je over welke raamdecoratie ├ęcht bij je past,  en wens je online hulp  bij je zoektocht? Verticale lamellen, drapes of verticale jaloezie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x