Raamdecoratie en veel kleur in huis

Raamdecoratie en veel kleur in huis

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: kleuren zijn niet enkel een streling voor het oog, ze hebben ook elk een of meerdere functies. Onbewust hebben ze een invloed op ons denken en voelen, onze stemming, de rust of zelfs de mate van productiviteit die we ervaren.

Gelukkig denken en voelen we niet allemaal hetzelfde! Zo geniet iemand die graag schrijft misschien van een sober en eenvoudig interieur, terwijl een kunstenaar zich graag laat inspireren door een uitgebreid kleurenpallet in huis... Het is alleszins zo dat de ene persoon meer kleur wilt of kan verdragen dan de andere. Maar wat met je raamdecoratie als je reeds veel kleur in huis (meubels, decoratiestukken,...) hebt? Ga ook in dit geval voor zachte kleuren in je gordijnen of andere raamdecoratie, zo smelten ze als het ware in je interieur en blijven ze bovendien tijdloos. Een likje verf, een catchy interieurstuk of wat extra groen kan je snel voorzien, gordijnen daarentegen wissel je niet elk jaar.

Wil je toch een kleurrijk gordijn? Let dan goed op wat je kort bij je raam plaatst om een ‘overkill’ aan kleur te vermijden.


Raamdecoratie en veel kleur in huis

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x