The curtain swap

The curtain swap

In de meeste gevallen verwissel je je raamdecoratie niet zomaar en juist daarom adviseren we je bij Vero Curtains doorgaans om voor neutrale gordijnen te gaan, zodat ze tijdloos zouden zijn.

Maar, wie heel bewust met zijn of haar interieur bezig is en ook wat budget over heeft, kan zichzelf verwennen met een tweede paar gordijnen. Voor sommigen een overbodige luxe, voor anderen een ware streling voor het oog. Het is namelijk zo dat bruine of zelfs rode of oranje tinten ons tijdens de herfst- en wintermaanden (onbewust) beïnvloeden, terwijl we in de lente en de zomer vooral groen zien als we door het venster kijken.

Wollen of velours raamdecoratie maakt het in de winter des te knusser in huis, met frisse linnen gordijnen haal je als het ware de zon in huis.

Nog niet helemaal overtuigd? Weet dat je de gordijnen van Vero Curtains handig kan opbergen dankzij bijgeleverde kapstokken en hoezen. Zo kan je ze zonder zorgen 6 maanden later opnieuw van je zolder halen en onmiddellijk netjes ophangen!The curtain swap

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x